Returnering

Hvis du ikke er tilfreds med vores varer, vil vi med glæde acceptere din returnering inden for 14 dage efter, at du har modtaget din ordre. Dit beløb vil herefter blive refunderet.

Returvarer må ikke have været i brug og skal leveres i den stand, som du har modtaget dem. De skal returneres i den originale emballage med mærket på. Vi accepterer ikke returneringer, der ser brugt ud eller lugter brugt; det kan være parfume, cigaretrøg, mad el. lign.

Hvis du ønsker at returnere din vare, kan du længere nede på siden gør brug af vores returportal, og købe en returlabel og derefter sende din pakke til os.
Du anses for at have overholdt reglerne for fortrydelse, hvis du fremsender din pakke indenfor 14 dage efter varen er modtaget.

HUSK!

At vedlægge kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb (Evt. en lille seddel med navn og ordrenummer).

Returnering som følge af fortrydelse sker på køberens egen regning og skal sendes til nedenstående adresse:

Butik Mallie
Algade 46
4500 Nykøbing Sjælland
Danmark

VIGTIGT! Skoæsker må ikke bruges som forsendelsesæsker, men skal pakkes ind ved returnering.

Varerne er dit ansvar, indtil de når vores lager. Det er vigtigt, at du sikre dig, at varerne er forsvarligt indpakket og ikke kan blive beskadiget undervejs. Gem din postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Returpakker skal sendes med omdeling. Hvilket betyder at pakken skal sendes direkte til vores butik, og ikke en pakkeshop. Vi benytter PostNord.
Vi afhenter ikke pakker som bliver sendt til pakkeshops.

KØB RETURLABEL IGENNEM  PostNord. Husk at angive afhentning i butik ved udcheckning.

Det er muligt at bestille en forudindtastet returlabel via PostNord ved at følge ovenstående link. Vi har sat en fair pris på 29 kr.

1. Køb en returlabel og udskriv den.

2. Udskriv og udfyld også din returformular, som du får når du bestiller returlabel.

3. Pak varen/varerne ind og vedlæg den udskrevne returformular, påsæt returlabel og send pakken tilbage i  samme stand, som da du modtog den. Hangtags og mærker skal ikke være fjernet, og tøjet skal være uden makeup, pletter eller nogen former for dufte.

4. Indlever pakken i en PostNord pakkeshop

5. Husk en kvittering på forsendelsen. Kvitteringen er dit bevis på din returnering.

Returnering i fysisk butik

Varer købt på ww.ButikMallie.dk kan returneres i vores fysiske butik. Husk at medbringe din ordrebekræftelse.
Du kan få pengene retur i butikken.

Adresse:
Butik Mallie
Algade 46
4500 Nykøbing Sjælland

Åbningstider i butikken:
Mandag-torsdag: 10.00-17.00
Fredag: 10.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: Lukket

I Januar, Februar og Marts er der lukket om onsdagen.

Ombyt

Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse eller farve, skal du returnere varen og lave en ny ordre via vores webshop.

Tilbagebetaling

Når vi modtager den returneret vare, kontrollerer vi den, hvorefter du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved det originale køb.

Beløbet vil blive tilbageført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med i første omgang.

Beløbet vil blive tilbagebetalt indenfor 14 dage fra modtagelsen af varen. Vi bestræber os dog på at tilbagebetale pengene umiddelbart efter modtagelsen af returvaren.

Du kan miste retten til dit købsbeløb helt eller delvist. Det kan ske, hvis varens værdi er forringet.

Det kan være fordi:

  • Du har haft taget varen i brug. (varen ser brugt ud eller lugter brugt; det kan være parfume, cigaretrøg, mad el. lign.)
  • Hvis mærket/label er aftaget helt eller delvist.
  • Varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
  • Du har ikke fulgt kravene i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype m.m.
  • Hvis du har taget varen i brug udover hvad der er nødvendigt for at kunne konstatere varens art.

Vi laver en konkret vurdering i hvert tilfælde i forhold til at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde. Du hæfter altså kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde de fungerer på. Emballagen/indpakningen af varen skal behandles med omhu, her tænkes specielt på sko-, parfume- og smykkeæsker, da vi skal kunne genbruge det – hvis ikke, kan der fremkomme værdiforringelse af varen.

Spørgsmål vedr. returnering

Har du spørgsmål kan du rette henvendelse til vores kundeservice på mail Info@ButikMallie.dk